ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Τα κενά και οι ανάγκες σε α/θμια και β/θμια

Στους 120 ανέρχονται οι ανάγκες για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλαν στο υπουργείο Παιδείας οι δύο διευθύνσεις εκπαίδευσης του Νομού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΙΑ οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας ζητώντας τη δημιουργία τμημάτων με μάξιμουμ δεκαπέντε μαθητές το καθένα.

Ενόψει της δεύτερης φάσης προσλήψεων αναπληρωτών από το υπουργείο Παιδείας οι δύο διευθύνσεις απέστειλαν χθες τα κενά τους.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ζητεί δέκα νηπιαγωγούς, δώδεκα (12) ειδικούς παιδαγωγούς σε τμήματα ένταξης, δύο (2) δασκάλους και από δύο εκπαιδευτικούς στις ειδικότητες των (2) αγγλικών, των (2) γυμναστών και της (2) πληροφορικής. Επίσης ζητεί να καλυφθούν τα κενά στα Τμήματα των Τάξεων Υποδοχής (14) που ανέρχονται στα δεκατέσσερα.

ΣΥΝΟΛΟ: 34

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ζητήθηκε η πρόσληψη 81 αναπληρωτών, εκ των οποίων οι 60 για τη γενική αγωγή και οι 21 για την ειδική αγωγή.

ΣΥΝΟΛΟ: 81

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password