Μικρές νίκες! | Ανακοίνωση ΣΕΠΕ “Ρόζα Ιμβριώτη”

Η ανακοίνωση:

Ο κοινός αγώνας εκπαιδευτικών και γονιών έχει και αποτελέσματα!

Έχει και μικρές νίκες!

Θα γίνει τελικά ανακατανομή των Α΄ Τάξεων στα σχολεία της Καισαριανής και θα λειτουργήσει 2ου τμήμα στο 3ο Δημοτικό που υπήρχε κενή αίθουσα!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

μετά από δύο Παραστάσεις Διαμαρτυρίας στην Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας, που συμμετείχε και ο Σύλλογός μας βάζοντας επιτακτικά και το ζήτημα αυτό και μετά τη χθεσινή παρέμβαση των Ένωσης Γονέων Συλλόγων Καισαριανής και Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Καισαριανής και με την προειδοποίηση ότι, αν δεν ικανοποιηθεί το ζήτημα, θα επανέλθουμε πιο μαζικά γονείς και εκπαιδευτικοί, σήμερα δόθηκε επιτέλους εντολή να δημιουργηθεί το 2ο τμήμα στο 3ο Δημοτικό Καισαριανής, που θα στεγαστεί στην ως τώρα κενή (!) αίθουσα, και να γίνει η αναγκαία ανακατανομή!

Αυτό δείχνει ότι ο αγώνας έχει αποτελέσματα, ιδιαίτερα όταν είναι κοινός εκπαιδευτικών και γονιών. Το δε γίνεται, τελικά έγινε! Αυτό δείχνει ότι με τον αγώνα μας, συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, στο σωματείο μας, και σε συμμαχία με το γονεϊκό κίνημα, μπορούμε να διεκδικήσουμε με καλύτερους όρους την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Το ίδιο κάναμε και πέρυσι, όταν ο Σύλλογός μας μαζί με την Ένωση Γονέων Βύρωνα,  αποτρέψαμε τη στέγαση νηπίων-προνηπίων σε άθλιο παμπάλαιο προκάτ στην αυλή του 3ου Γυμνασίου! Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε να παρθούν μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών τώρα που ανοίγουν τα σχολεία. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας και όλα τα στηρίγματα της αντιλαϊκής τους πολιτικής!

Υ.Γ. Καλούμε τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας να αλλάξει τακτική! Δεν ξεκίνησε καλά! Να σταματήσει το «δεν ήξερα», «δεν το έχω ξανακούσει» κλπ, τακτική που ακολούθησε στο ζήτημα αυτό, που σε κάθε παράσταση και παρέμβαση, εκπαιδευτικών και γονιών, δήλωνε ότι δεν το ήξερε το θέμα, κι ότι πρώτη φορά το άκουγε! Γιατί υπάρχουν και γραπτά! Αφού «δεν ακούει» στις συναντήσεις, τον παραπέμπουμε σε τρία τουλάχιστον ενημερωτικά του Συλλόγου μας 170ό, 171ο, 174ο, που μπορεί να τα βρει στην ιστοσελίδα μας sylimvrioti.gr πέρα από τα email που του κοινοποιούμε! Καλά θα κάνει να διαβάζει τα αιτήματα των Συλλόγων Εκπαιδευτικών και του γονεϊκού κινήματος!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password