Αδιανόητη «καινοτομία» | Έριξαν το σύστημα ηλεκτρονικής μετάδοσης των αποτελεσμάτων

Αδιανόητη «καινοτομία»- Έριξαν για πρώτη φορά στα χρονικά- το σύστημα ηλεκτρονικής μετάδοσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων!

 

Εν έτει 2021, το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη και η «start-up» που εδρεύει στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Κεραμέως, πέτυχαν  μια αδιανόητη «καινοτομία». Να ρίξουν -για πρώτη φορά στα χρονικά- το σύστημα ηλεκτρονικής μετάδοσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων!

Τα παραπάνω επισημαίνει η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να σχολιάσει την περίφημη ηλεκτρονική διακυβέρνηση της ΝΔ  μετά το “πρωτοφανές πέσιμο” της ιστοσελίδας του “πολύπαθου υπουργείου Παιδείας”. “Έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο”, αναφέρει με νόημα.

Αυτή την ώρα εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιοι και οι οικογένειές τους, ταλαιπωρούνται και δεν έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα. Πόση ακόμη αριστεία ανικανότητας και ρεσιτάλ ασχετοσύνης θα αντέξει αυτός ο τόπος; διερωτάται η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του πριν λίγες ημέρες, ανέδειξε το ζήτημα που προέκυψε με τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου Παιδείας. Προειδοποίησε και ζήτησε την άμεση επίλυση των τεχνικών προβλημάτων. Ως συνήθως, το υπουργείο Παιδείας κρύφτηκε.

Η απάντησή του, ήρθε σήμερα με τρόπο οδυνηρό και αποκαλυπτικό. Όμως η χώρα διαθέτει πρωθυπουργό, ο οποίος έχει την ευθύνη των επιλογών του και των υπουργών της κυβέρνησής του.

Δεν μπορούμε να αναλογιστούμε τι θα συνέβαινε, τι θα γράφονταν και τι θα μεταδίδονταν σήμερα, αν αυτό το ανήκουστο και εξοργιστικό γεγονός συνέβαινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Επαναλαμβανουμε: «η αποτυχία της προετοιμασίας είναι η προετοιμασία της αποτυχίας».

 

 

Πηγή: avgi.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password