ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. : Πρόγραμμα με τίτλο “Ποιότητα και Ασφάλεια στη Ναυτιλία”, 7 θεματικές ενότητες

Το νέο πρόγραμμα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ) περιέχει 7 ενότητες οι οποίες καλύπτουν όλες τις πτυχές ασφάλειας των εμπορικών πλοίων, έτσι ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική αίτηση που θα υποβάλει έχει το δικαίωμα επιλογής από 1 έως 7 θεματικές ενότητες, ανάλογα το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει. Οι θεματικές ενότητες είναι :
Ship Damage Stability
Διεθνής Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίων – ISM
Λειτουργική Διαχείριση Πλοίων – Ship Operation
Ναυτικό & Ναυτιλιακό Δίκαιο
Σύγχρονη Ναυτική Μετεωρολογία
Διεθνής Κώδικας για την Ασφάλεια των Πλοίων και των Λιμενικών Εγκαταστάσεων – ISPS
Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα τριών μηνών με αρχή έναρξης την 28η Σεπτεμβρίου 2020.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τη χρήση φιλικής προς το χρήστη εκπαιδευτικής πλατφόρμας που αξιοποιεί και ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η επικοινωνία εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου. Απευθύνεται σε εργαζομένους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας, σε απόφοιτους ναυτικών και ναυτιλιακών σχολών και σε στελέχη που στοχεύουν να ενταχθούν στη ναυτιλιακή αγορά.

Οι εκπαιδευόμενοι στο τέλος των μαθημάτων θα λάβουν πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης και βαθμούς ECVET European Credit System for Vocational Education and Training.
Πηγή : kedivim.uowm.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password